Huomaattekos ihmiset, ampiaiset, käärmeet ja kimalaiset ovat lähes yhtä viisaita kuin me ihmisetkin?Lenkkipolulla kun oli jäljellä viimeiset 400m kotiovelle, seurasi minua, joka vihaan hyönteisiä ylikaiken, ampiainen.
- Niin, ja väitetään, että ampiaiset eivät ihmisestä turhaan kiinnostu? Minustapa kiinnostuivat.
Pikakävelyä huultapurren ja itseään rauhoitellen jatkoin matkaani ja pörriäinen vain pörisi korvani juuressa. Ehkä ne ovat niinkuin koirat; aistivat pelon. Kohta tehdään varmaan ampiaisillekin oma koppi tai amppariruokaa tai puruluita. Mihin tämä maailma on menossa...
Ehkäpä kaikilla (mukaan lukien eläimetkin) on meneillään jokin hysteeriä "kesä loppuu, miten valmistua talveen!" Miksi sitä kiertelemän, talvi se tulla tepastelee heti syksyn jälkeen, ja sen jälkeen kevät, kesä, syksy ja taas ollaan talvessa. Jos sitä alkaa ajatella liikaa, tulee hulluksi. Tai mietitäänpä esimerkiksi kuinka pieni maailma oikestaan on. No niin, nyt loppui turha jaarittelu, minun on aika kertoa jotain.

Olen alkanut elää terveellisesti. Naurakaa vain, mutta ihan tosi! Hehh. Kävin tänään varmaan 4 km lenkin (tällekin saa nauraa), puolisen tuntia uimassa ja tein varmaan kokonaiset 10 min jumppaliikkeitä, kunnes ne päätyivät niin vaikeiksi, että päätin lopettaa. Mutta ihmisenhän tulisi liikkua 1 h päivässä, mielestäni sen kriteerin täytin. Niin, ja muistuttakaa minua, että aloitin 5.8.2006 makea lakon [alias] ei karkkia, sipsiä, limsaa tai pullaa. Eikä etenkään suklaata, vaikka se lasketaan karkiksi. Nyyh, ei puhuta siitä suloisesta suklaanruskeasta aineesta.

Voi voi, kello lähestyy keskiyötä // 23.12, ja tässä minä vain höpötän turhanpäiväisiä. Kirjoitellaan, tavataan. Hei hei ja hyvää yötä.
-perhonen