Tuuli on kova ja uimaan olisi mentävä. Kun Essille [alias pikkusiskoni] menin ehdottamaan, että jos jätettäisiin vähän illemmalle se uintireissu, sain kiitokseksi päänsäryn.
Mutta mitäs muuta minä teille kertoisin? Tein sivuilleni uuden leiskan jälleen kerran, ja voin jo mainita, että se uusi leiska liittyy kissoihin. Miau. Juu, on ollut ennenkin kissaleiska, mutta älä lähde lukemasta tätä tekstiä miettien "mikä lie kissahoitola tulossa noistakin sivuista." Leiska ei todellakaan ole mitenkään tavallinen, enkä tiedä onko se hyvä vai huono asia. Olen tylsistynyt.
Yksi kaksi kolme neljä...Viisarit tikittävät siihen malliin, että en jaksa/viitsi/kerkeä/voi enää kirjoittaa. Illalla nähdään (jos nähdään).

Jatkettu klo 21:38 alkaen.
Kävin loppujen lopuksi siskoni kanssa uimassa ja ei pahaa jos ei jotain hyvääkin, vain miten se sananlasku meneekään. Essi lähti uimaan sujuvasti, vaikka aiemmin oli osannut uida jotenkuten. Tänään hän ui kuitenkin pitkiäkin matkoja. Onkohan se hyvä vai huono asia?
Jalat on kipeät; Olimme n. 2h uimassa + pyöräilemässä, jonka jälkeen tein n. 45 min jumppaliikkeitä.Tuntuu kuin säärilihakset tunkisivat ihon läpi kävellessä, eikä se ole mukavaa. En kai venytellyt kunnolla, vaikka aina varoitetaan siitä, jos ei venyttele.
Makea lakko ei tunnu missään. Vielä.
Kahden viikon kuluttua voi tämänkin blogin teksti pelkkää ulvomista suklaan perään. En sorru en sorru en sorru en sorru en.